Fericirea este frumusetea sufletului si credem cu tarie ca ceea ce se afla la exterior se reflecta putin si in interior.

Despre femei fericite

Feel Natural, Be Natural

TREY SYS – Estetique Beauty Center este prezent pe piata serviciilor de infrumusetare din anul 2008, devenind cel mai mare, complet, estetic si eficient salon din judetul Dambovita. In anul 2019 am primit premiul pentru Cel Mai Frumos Salon De infrumusetare din Romania in cadrul Beauty Forum. In ultimii ani ne aflam intre primele 3 locuri in topul firmelor din judetul Dambovita, adjudecandu-ne aceste pozitii prin serviciile ireprosabile pe care le oferim. Suntem o afacere aflata la o a doua generatie, fapt destul de rar intalnit in Romania.

Povestea noastra a inceput in 2008, cand am considerat ca a porni pe drumul antreprenoriatului se face cel mai bine alaturi de familie. Astfel, doua surori au inceput sa-si puna in practica pasiunile, una pentru frumusetea parului, iar cealalta preocupandu-se de management si contabilitate – mereu ghidate de mama lor. Inceputul a fost un salon modest, cu doar trei angajati, urmand ca in scurt timp sa se dezvolte intr-o echipa numeroasa. Dupa sapte ani de activitate intr-un spatiu restrans am reusit sa ne mutam intr-unul mult mai mare si mai aerisit, aducand totodata noi servicii, noi echipamente, dar si alte protocoale ce ofera un confort ridicat si experiente unice pentru toti clientii ce apeleaza la serviciile noastre.

Ne place sa promovam calitatea prin serviciile pe care le oferim in centrul nostru si consideram ca un business de durata se bazeaza pe o echipa bine pregatita in plan profesional. Serviciile de cea mai buna calitate si profesionalismul angajatilor completeaza experienta deosebita, cu care TREY SYS – Estetique Beauty Center i-a obisnuit deja pe clientii sai din Targoviste. Beneficiile pe care le propunem consumatorilor nostri sunt evidente: servicii de infrumusetare de ultima generatie, raport exceptional calitate pret, marci cunoscute, servicii profesionale, programe de loializare, produse inovatoare.

Diana TreySYS

Diana - Hairstylist

Cu o pasiune mostenita de la tatal ei, Diana si-a dorit mereu sa evidentieze frumusetea femeilor avand grija de parul lor. A invatat atat tehnici de styling, de colorare sau de coafura indraznete cat si de augumemtarea podoabei capilare, fiind mereu la curent cu aparitia celor mai performante aparate si produse si cu folosirea lor in cel mai bun mod cu putinta. Perfectionista si puternica din fire, a facut diin asta nu numai un job ci si o pasiune umbland si colindand lumea in cunoasterea de nou si de a cauta rezolvarea problemelor ce tin de par si scalp.

Raluca - Nail Artist

Raluca, pe de alta parte, pasionata de tehnici de manichiura avangardiste a ales sa isi concentreze talentul pe ingrijirea mainilor, dar si a picioarelor, specializandu-se chiar in pedichiura medicala. Cum unghiile ne ajuta sa ne exprimam personalitatea, Raluca ne ajuta sa fim "noi" in fiecare zi.

Raluca TreySYS

Aparitii Presa

Trey Sys in presa

Ne bucuram de atentie si de cuvintele frumoase care sunt scrise despre noi. Iata mai jos cateva dintre aparitiile noastre in media.

Trey Sys - 10 ani

Anul acesta este unul marcant pentru salonul de înfrumusețare Trey Sys, deoarece a sărbătorit 10 ani de experiență.

Citeste mai mult!
Trey Sys - 10 ani

Afacerea surorilor Raluca si Diana Grecu, Salon TreySys Targoviste, a implinit astazi 10 ani de activitate dedicati frumusetii si stilului.

Citeste mai mult!